Patsy and Edina


När jag var yngre gick helt hysteriskt på tv, gud vad jag älskade Patsy och Edina, nu går det rykten om att de ska göra en säsong till. Hoppas, hoppas.


I never learn...Varför drar jag alltid ut på saker och ting? Det skapar ju så mycket ångest men ändå så lär jag mig aldrig. Alltid ute i sista sekund...Snart fyllda 30 år och inget har hänt...skulle vilja bli bättre på detta men vet inte hur. Nyårslöfte kanske?


When you got no life

Ser mycket på tv för att fördriva min ensamma tid...det finns tyvärr inte så mycket att titta på. Ser följande:

The Good Wife

Felix Stör en Ingengör

Kobra

Så Mycket Bättre

Dox

Starke Man

Nurse Jackie

Veckans Brott


Slutsats: Svt Rules!


(+ serier - Fringe, The Big Bang Theory, South Park, How I Met Your Mother, The Office)

Hemmafru - varför?

Enligt en ny undersökning som sidan familjeliv (tror jag) har gjort så vill väldigt många kvinnor/tjejer i min ålder vara hemmafruar. Varför kan man ju undra, jo för barnens skull är det vanligaste svaret. Ok, jag har inga barn och jag har nyss börjat jobba och jag kan se att om båda föräldrarna skulle jobba 100 % så skulle det inte bli spec. mkt tid över till barnen, men att välja att vara hemma som en hemmafru skulle jag aldrig göra. Snacka om att sätta sig i en underlägsen position frivilligt. Och vad skulle man göra hela dagarna? Jo städa, diska, damma, laga mat, köpa mat, tvätta....allt som man inte vill göra och som man tjatar på att sambon ska göra så att man slipper. Hur skulle man ha råd? Maktförhållandet i relationen skulle bli snedvriden och i teorin säger man då till mannen att han kan göra vad han vill, kvinnan kommer ändå inte att lämna honom eftersom hon är beroende av honom ekonomiskt. Hur skulle kvinnans pension se ut? Arbetslivserfarenhet? Vad skulle man göra när barnen har flyttat hemifrån? Vad är man om man inte jobbar? Om jag får barn så vill inte jag att min identitet endast ska vara knuten till barnen. Jag är ju mig själv och har egna intressen, och mitt jobb är ett utav dem. Det räckte att se alla hemmafruarna i London för att avskräcka mig förevigt - Don´t tell my husband that I bought this shirt....


RSS 2.0