Inte en värdig vinnare

Jag är upprörd. Årets robinson var inte så bra som jag hade hoppats på. För lite roligt, dåliga tävlingar för mycket träsk och tråkiga människor. Och körsbäret på grädden var vinnaren. Hur i helvete kunde de rösta på ellinor framför jarmo som enligt mig och många andra var den enda värdiga vinnaren i hela skiten. Jag ska skriva ett brev till jarmo och uttrycka min sorg.

Som vanligt då

Jobbar hela veckan och har därmed ont om tid till annat. Har tenta på lördag och har inte läst de två viktigaste böckerna och det börjar bli stressigt. Som alltid när jag ska plugga så väljer jag andra saker. Tv-tittande m sambon och en massa godis och snart blir det toast med jordnötssmör och sylt.

Skulle behöva nån som kan drilla mig och slå mig när jag gör fel....lazy little lisa....mea culpa....mea culpa...

No f*****g kids

När jag solar får jag vissa bruna fläckar i ansiktet som kallas melasma. Jag blir även helt sjukt fräkning trots att jag inte alls är rödhårig :) Fräknarna bryr jag mig inte om men fläckarna i ansiktet skulle jag kunna vara utan. Har haft lite att göra ikväll så idag läser jag om sjukdomar. På en sida om just hudsjukdomar så läser jag om melasma:

"Melasma förekommer framförallt hos kvinnor i barnalstrande ålder"

Ska jag se mina fläckar som ett gott tecken om att jag kan få barn, att det ännu inte är försent? Jag har länge vetat om de biologiska fördelarna med att fortplanta sig i rätt ålder. Men man blir faan jämt påmind om att det är dags att skaffa barn nu, snart är det försent osv. JAG VILL INTE HA BARN NU!


Ingen förtjänar bajs

Var ute med min hund tidigare idag när hon bajsade på en viss kristen församlings gräsmatta.
Under en sekund tänkte jag att eftersom jag inte är ett fan av den församlingen kanske jag skulle lämna bajset.

Men jag tog mitt förnuft till fånga, plockade upp bajset och gick hem och läste Amos Oz "Hur man botar en fanatiker" och jag insåg att bajs inte var den rätta vägen att gå. Ingen förtjänar bajs.Working girl

All work and no play makes Lisa a dull girl...

Inredning

Vill överraska sambon med att göra om här hemma i helgen eftersom han är borta, men vet inte riktigt vad.

Saker som jag kan göra:

1. Bygga den inbyggda bokhylla som vi planerar i vardagsrummet
2. Tapetsera en fondvägg i vardagsrummet med en mörk tapet (midbec b-lounge)
3. Skriva något roligt/coolt på någon vägg
4. Köpa en till fotölj och ev. klä om den
5. Vinna på lotto och köpa en ny tv (42 tum minst!) och en feeeet soffa att slappa i)


Barn av vår tid

Min framtida chef ringde idag och berättade att jag hade fått jobb, tjohoo, då är sommaren och ev. hösten räddad. Så vad gör jag när jag får reda på detta; jo jag skyndade att nät-shoppa lite eftersom jag snart kommer att få en inkomst. Surfade in på hm.com och klickade på alla de plagg som jag har fluktat efter nu en viss tid, men alla fanns inte i lager så det blev inte så mycket till min stora besvikelse, men det är skumt att det första jag tänkte på var att sätta sprätt på de lilla jag har på banken...


Inte nu igen...

Det är andra gången jag blir av med en cykel som jag verkligen tycker om. Den första gången var en gammaldags crescent som jag älskade och nu min fina fina cruiser...Helvette.
(Tror jag ska ignorera lagens långa arm och gå på en liten cykeljakt...någon måste ju sota för detta).


RSS 2.0